- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Marcela Mikešová
Marcela Mikešová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1573x | |
Komentáře k receptům: | 5x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Marcela Mikešová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 45x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1573Plněné zelné listy ochucené bazalkou
8 omytých zelných listů krátce povaříme, vyjmeme a tuhá žebra listů naklepeme. V pánvi na rozehřátém sádle osmahneme 1 nasekanou cibuli. Přidáme zbylé zelí najemno nakrouhané, vmícháme...
víceJablkové mléko
Oloupaná a omytá jablka zbavíme jádřinců a nakrájíme na malé kousky. Rozmixujeme je s vychlazeným mlékem a se skořicí. Nápoj podle chuti osladíme medem a ihned podáváme.
víceKrálík na fenyklu a česneku
Očištěné porce králíka marinujeme ve víně s 30ml oleje, fenyklem a trochou soli 2-3 hodiny. Maso potom vyjmeme, lehce osušíme a marinádu uchováme. Zbylý olej rozpálíme v kastrolu, osmahneme...
víceOkurkový salát se smetanou
Salátové okurky oloupeme, zbavíme je hořkých částí, opláchneme a nastrouháme na plátky. Okurky promícháme se zálivkou z rozšlehané smetany, cukru, octa a soli. Salát uchováváme v chladu.
víceBanán dušený v griotce
Máslo, šťávu z jahodového kompotu, cukr a třešňový likér prohřejeme. Do vzniklé omáčky vložíme oloupaný, napůl překrojený banán a chvíli podusíme. Dezert podáváme teplý.
víceČokoláda z formiček
Z tuku a mouky připravíme světlou jíšku. Přidáme cukr, vanilkový cukr a kakao. Vše jen prohřejeme. Hmotu nalijeme do formiček různých tvarů a necháme ztuhnout.
víceSalát z kysaného zelí
Čerstvé kysané zelí překrájíme, promícháme s cukrem, olejem a drobně nakrájenou cibulí. Salát necháme proležet v chladu. Zelný salát podáváme na talířku nebo na skleněné misce.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele