- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Marcela Mikešová
Marcela Mikešová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1573x | |
Komentáře k receptům: | 5x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Marcela Mikešová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 45x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1573Sýrová polévka se smaženými bramborovými noky
Oloupanou, jemně nasekanou cibuli osmahneme na másle, zaprášíme moukou a umícháme jíšku. Zředíme ji vodou, mlékem a dobře rozmícháme. Osolíme, okořeníme a přidáme hrášek. Krátce povaříme. ...
víceBramborová polévka z telecích kostí
Omyté telecí kosti zalijeme vodou a vaříme několik hodin. Potom vývar scedíme, přidáme očištěnou, na nudličky nakrájenou zeleninu a oloupané, na poloviny rozkrájené brambory. Osolíme,...
víceKořeněná slepičí polévka se zeleninou
Očištěnou a omytou slepici naporcujeme, vložíme do hrnce s vodou a vaříme do poloměkka. Oloupané brambory a očištěnou zeleninu nakrájíme na kousky, vložíme do hrnce ke slepici a vše dovaříme...
víceZapečené dršťky
Očištěné a omyté papriky nakrájíme na nudličky a osmažíme na oleji (lžíci odložíme na vytření pekáče) na pánvi. Přidáme oloupaná, nakrájená rajčata a dusíme, dokud nevysmahne všechna tekutina....
víceSkopové vařené se zeleninou a kořením
V hrnci přivedeme k varu vodu se solí, pepřem, majoránkou, 1 oloupanou cibulí, česnekem, očištěnou mrkví, celerem, petrželí a pórkem. Přidáme omyté skopové maso (nejlépe hřbet) a pod pokličkou...
víceSelátko pečené v troubě
Očištěné a omyté sele bez vnitřností potřeme uvnitř solí a na povrchu osolenou vodou. Necháme 1 hodinu odležet. Do velkého pekáče položíme napříč špejle, potřeme je sádlem a na dno pekáče...
víceHovězí se šalvějí
Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a mírně naklepeme. Plátky urovnáme do kastrolu na olej, posypeme je oloupaným, nasekaným česnekem a nasekanou petrželkou a na každý plátek...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele