- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- beranova
beranova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1096x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro beranova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1096Grilovaná květová špička – Picanha
Picanha je vrchní část hovězí zadní kýty i s tukovým krytím. Připravujeme ji vcelku, nekořeněnou, jen posypanou hrubou mořskou solí. Maso zprudka grilujeme na žhavém dřevěném uhlí. Pomalu s...
víceTelecí Saltimbocca Ambiente
Parmskou šunku a telecí carré nakrájíme na tenké plátky. Telecí maso krájíme přes vlákno, rukou je naklepeme, na každý plátek masa položíme plátek šunky, na šunku lístek šalvěje a vše posypeme...
víceBiftek s balsamikovým octem
Z hovězí svíčkové nakrájíme tenké bifteky 1,5 cm, které jen lehce naklepeme a posypeme hrubě drceným pepřem. Necháme je chvíli odležet a potom dáme grilovat. Grilujeme tak, aby bifteky nebyly...
víceMarinovaná kuřecí křidýlka s omáčkou Caroline-BBq
Chlazená kuřecí křidýlka rozdělíme ostrým nožem v kloubu na dvě části, dáme je do velké mísy, osolíme, opepříme, promícháme se slunečnicovým olejem a necháme dvě hodiny v chladničce marinovat....
víceRýže po kreolsku s krevetami (Jambalaya)
Nadrobno nasekáme oloupanou cibuli a česnek, oloupeme tygří krevety až zůstanou jen ocásky, na tenké plátky nařežeme sušenou šunku Serano a na větší kousky červenou papriku a řapíkatý celer....
víceŽebírka po jižansku
Nejprve připravíme marinádu na žebra. Na horkou suchou pánev nasypeme mletou sladkou papriku, mletý kmín, čerstvě mletý pepř a mleté chilli koření. Směs koření 10 minut pomalu pražíme tak, aby...
víceVídeňský řízek Ambiente
Telecí kýtu dobře očistíme a nakrájíme z ní přes vlákno plátky silné 1 cm, lehce je naklepeme a osolíme. Vejce rozklepneme a rozšleháme. Z tvrdého bílého pečiva si připravíme čerstvou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele