- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- beranova
beranova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1096x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro beranova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1096Pečené brambory s kuřecími nudličkami
Rajčata pokrájíme na kostičky, žampiony na plátky, nahrubo nasekáme oloupanou cibuli a nadrobno petrželovou nať. Brambory dobře opereme, osušíme překrojíme na půlky, osolíme a dáme je péct do...
víceRizoto s gorgonzolou, hráškem a fazolemi
Mražený hrášek dáme rozmrazit, a potom ho v malém množství vody dusíme asi 15 minut, až změkne, otevřeme konzervu s fazolemi a zrna před použitím ohřejeme v nálevu. Nadrobno nakrájíme cibuli...
víceBagetky s humrem
Z velkého chlazeného humra oddělíme ocas a klepeta a ponoříme je do vařící se vody. Zmírníme oheň, ocas ve vodě zahříváme 7 minut a klepeta 9 minut. Klepeta a ocas vyjmeme z vody, necháme...
víceDomácí ovocné knedlíky
Do polohrubé mouky nadrobíme tučný tvaroh, přidáme vejce a vše zpracujeme do měkkého, vláčného těsta, které se nelepí na ruce. Těsto rozválíme na tenké pláty a rozkrájíme na čtverce. Do...
vícePizza Margherita Ambiente
Těsto na pizzu Ambiente: Smícháme hladkou mouku, nejraději italskou 00 caputo, s rozdrobeným čerstvým droždím. Osolíme, přilijeme vodu, dobře promícháme a propracováváme rukama v hladké těsto...
vícePizza Marinara Ambiente
Těsto na pizzu Ambiente: Smícháme hladkou mouku, nejraději italskou 00 caputo, s rozdrobeným čerstvým droždím. Osolíme, přilijeme vodu, dobře promícháme a propracováváme rukama v hladké těsto...
víceFettuccine s kuřetem – all’Ambiente
Řízky z kuřecích prsíček nakrájíme na 1cm nudličky. Posypeme je kari kořením, promastíme 70 g olivového oleje, promícháme a dáme na 1 hodinu marinovat do lednice. Marinované maso osolíme a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele