- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Klára Fenclova
Klára Fenclova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1186x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Klára Fenclova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1186Rybí guláš středozemní
Rozehřejeme v pánvi olej a osmahneme na něm pokrájené cibule a česnek. Přidáme cukr, vinný ocet a povaříme 2 minuty. Přidáme víno, vývar, rajčata, pokrájené cukety, lilky, papriky a rozmarýn....
víceSledě na estragonu
Nastrouháme kůru z poloviny pomeranče. Oloupeme celý pomeranč a dužinu nasekáme. V misce smícháme pomerančovou šťávu, dužinu, kůru, pokrájené jarní cibulky, estragon a strouhanku. Osolíme a...
víceZávitky z lososa a mořského jazyka
Smícháme v míse šťávu a kůru z limetky, strouhanku, sůl, pepř, měkký sýr a promícháme. Odřížneme kůži od masa plátků mořského jazyka, konec kůže držíme pevně mezi prsty. Po délce plátky...
vícePlatýz po japonsku
Opláchneme a osušíme filety, z obou stran do nich nařízneme několik zářezů. V misce smícháme víno, sójovou omáčku, citronovou šťávu, olej, cukr, zázvor a česnek. Filety vložíme do marinády,...
víceRybí nákyp s těstovinami
V hrnci s osolenou vodou a trochou oleje vaříme těstoviny 10 minut. Poté je scedíme a vrátíme do hrnce, přidáme máslo, zakryjeme hrnec pokličkou a udržujeme teplé. Do pánve dáme plátky ryb s...
víceTreska na bazalce v kokosovém mléce
Rozehřejeme olej v předehřátém woku. Rybí plátky pokrájíme na kostky a odstraníme všechny kostičky. Vysypeme do misky osolenou a opepřenou mouku a kostky rybího masa v ní obalíme. Do woku...
víceRybí placičky pikantní
Oloupané a na kostky pokrájené brambory dáme do hrnce a zalijeme vodou. Přivedeme k varu a vaříme 10 minut, poté scedíme a rozmačkáme. Do kastrolku dáme plátky ryb s rybím vývarem a bobkovým...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele