- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Klára Fenclova
Klára Fenclova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1186x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Klára Fenclova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1186Treska smažená s mangem
Na tenké tyčinky pokrájíme očištěnou mrkev. Olej rozehřejeme v předehřátém woku a osmahneme na něm pokrájenou cibuli, mrkev a papriku. Tresku pokrájíme na kostky. Oloupeme mango a dužinu...
víceNadívaný vařený snapper v páře
Rybu opláchneme pod studenou tekoucí vodou zevnitř i zvenčí a usušíme. Špenát blanšírujeme 40 vteřin, poté opláchneme ve studené vodě, necháme okapat, z listů vymačkáme co nejvíce vody....
víceLosos vařený ve vývaru
Do velkého hrnce dáme pokrájenou cibuli, celer, mrkev, bobkový list, petrželku, pomerančovou kůru, pepř. Zalijeme vodou, přikryjeme pokličkou a přivedeme k varu. Vaříme 20 minut, poté přidáme...
víceLosos na smetaně se sezamovými semínky
Plátky lososa zbavíme kůže a pokrájíme na proužky. Osušíme, osolíme a opepříme polovinou dávky, potřeme sójovou omáčkou a posypeme sezamovými semínky. Dvě lžíce oleje rozehřejeme ve woku,...
víceTreska nasolená na celeru
Pod studenou tekoucí vodou důkladně omyjeme nasolenou tresku, necháme okapat a odstraníme veškerou kůži a kosti. Vytřeme ji do sucha a pokrájíme na kusy. Rozehřejeme ve woku olej a osmahneme...
vícePstruh na červeném víně
Vykucháme pstruhy, ale hlavy jim necháme. Ryby osušíme a vložíme do velkého pekáče. V hrnci uvedeme do varu vinný ocet a přelijeme jím pstruhy. Necháme je 20 minut marinovat v lednici. Do...
víceRybí kari na ananasech
Po délce překrojíme ananasy, vyřízneme dužinu, pokrájíme ji na kostky a tvrdý střed vyhodíme. Do hrnce dáme citronovou trávu, bazalku a galgan. Přidáme rybí maso pokrájené na kostky a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele