- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Klára Fenclova
Klára Fenclova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1186x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Klára Fenclova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1186Bramborové kroužky z kaše
Brambory oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na kousky. Uvaříme je, scedíme, zpracujeme v mixéru s mlékem, máslem, muškátovým oříškem, solí a pepřem. Vmícháme petržel, umixujeme hladkou kaši. ...
víceKuřecí nudličky kořeněné
Kuřecí prsa omyjeme a nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme, nadrobno nasekáme. Ve woku rozpálíme olej a maso osmahneme, přidáme nasekanou cibuli, restujeme. Poté přisypeme mletou sladkou...
víceKrůtí steaky krůtí s rukolou
Opláchneme krůtí řízky, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji osmahneme z obou stran. Dresing připravíme z balsamikového octa, pepře, soli, oleje, česneku. Zalijeme listy rukoly, před...
víceKachní prsa
Opláchneme kachní prsa bez kosti pod studenou vodou, osušíme, osolíme a opepříme. Do pánve dáme maso tučnější stranou dolů a osmahneme 10 minut. Poté otočíme a smažíme dalších 10 minut, poté...
víceHoloubata s jablečnou omáčkou
Holoubata zbavíme kůže, opláchneme pod vodou, osušíme, nasolíme a opepříme. Do misky vložíme prejt, přidáme citronovou kůru, nasekaný česnek, petržel, promícháme. Tuto nádivku nacpeme do...
víceKuře s cizrnou
Kuře omyjeme, osušíme a zevnitř i zvenčí pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme. Stehna svážeme kuchyňskou nití. V horké vodě omyjeme citron, nakrájíme na plátky. Na sítko nasypeme...
víceŠpízy z kachních prsou
Vykostěná kachní prsa i s kůží opláchneme pod studenou vodou, osušíme a každý plátek překrojíme. Maso nakrájíme na kousky. Papriky rozkrájíme na čtvrtiny, odstraníme jádřince a stopky,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele