- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Jana Pavlova
Jana Pavlova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1281x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Jana Pavlova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1281Kuřecí tajin
Velký hliněný hrnec vypláchneme vodou. Kuře naporcujeme na cca 16 dílů, stehna rozlomíme. Osolíme a opepříme. Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme a rozčtvrtíme. Oloupanou cibuli nasekáme...
víceKuře s granátovými jabky a ořechy
Kuře naporcujeme na 8 dílů. Osolíme a opepříme. V hrnci rozpálíme olej a kousky masa na něm na středním ohni cca 20min restujeme. Průběžně obracíme. Mezitím oloupeme cibuli a nakrájíme...
víceLakovaná pikantní kachna
Kachnu omyjeme a osušíme. Na marinádu smícháme koření pěti vůní, rýžové víno, sójovou omáčku, rybí omáčku a cukr. Přidáme rozdrcenou chilli papričku a prolisovaný česnek. Maso potřeme zvenku i...
víceKachní prsa na pomerančích a portském víně
Do masa vetřeme sůl a pepř. Na rozpálené pánvi prsíčka orestujeme cca 8min tučnou stranou dolů. Obrátíme a smažíme dalších 8min. Poté uchováme teplé v troubě předehřáté na 75C. Mezitím...
víceKohoutek v ryzlinku s hroznovým vínem
Kapouna rozporcujeme na 8-10 dílků a do masa vetřeme pepř a sůl. Slaninu bez kůže nakrájíme na kostičky, oloupeme cibuli a česnek. Estragon opláchneme a lístky otrháme. V hrnci rozpálíme olej...
víceSmažené šištičky z bulguru a jehněčího masa
Bulgur namočíme do vody, zakryjeme a necháme cca 15min bobtnat. Z masa odkrojíme tuk a šlachy a nakrájíme ho na kostičky. Oloupanou cibuli nahrubo nasekáme. Poté 500g masa společně s cibulí...
víceNákyp z mletého masa s mangovým chutney a banány
Troubu rozpálíme na 225C. Toastový chléb namočíme do studené vody, vymačkáme, natrháme na kousky a v míse smícháme s mletým masem. Oloupanou cibuli a česnek najemno nasekáme a přidáme k masu....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele