- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Foglarka
Foglarka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1252x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Foglarka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1252Rendez-vous
Šejkr naplníme ledem, přidáme gin Beefeater, cherry marnier a campari, protřepeme a nalijeme přes sítko do vychlazené koktejlové sklenky. Můžeme ozdobit koktejlovou třešní nebo čerstvou.
víceSalsa z černých fazolí
Fazole zalijeme vodou a necháme přes noc máčet. Slijeme, vložíme do hrnce, zalijeme vodou a vaříme zakryté asi 40 minut, doměkka. Slijeme, propláchneme vodou a necháme okapat. Chilli pasado...
víceBramborová kaše s mozzarellou
Brambory omyjeme, vložíme do tlakového hrnce s vodu a vaříme asi 12 minut. Hotové brambory oloupeme a rozmačkáme. Mléko zahřejeme s máslem a solí, vlijeme do brambor a promícháme. Do kaše...
víceRychlý vepřový guláš se smetanou
Maso očistíme a nakrájíme na malé kostky. Na rozpáleném oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso a za stálého míchání opékáme. Když je maso propečené, vmícháme protlak, pepř, papriku,...
víceJavorové listy
Všechny suroviny zpracujeme v mixéru. Z těsta vytvoříme kouli, zabalíme a dáme na hodinu do lednice. Polovinu těsta vyválíme na plát silný 3 mm. Tvořítkem ve tvaru listu vykrájíme lístky...
víceUzené maso s jablky
Na rozpáleném oleji osmahneme cibuli a pórek nakrájené na kolečka, zalijeme šálkem horké vody. Vmícháme sůl a koření. Na osmahnutou cibuli a pórek položíme plátky jablek a na ně plátky masa. ...
víceEscalivada
Červenou cibuli nařízneme směrem zhora dolů na šest dílů, téměř do konce, ale nedokrojíme ji zcela. Vložíme spolu s lilky a paprikami do trouby na režim grilování, zvolna pečeme asi 10 minut....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele