- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Foglarka
Foglarka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1252x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Foglarka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1252Slané preclíky
Zpracujeme mouku, sůl a sádlo. Rozmícháme droždí s cukrem a vlažným mlékem a hned přidáme do těsta. Ihned zpracujeme. Z těsta tvarujeme preclíky a každý potřeme bílkem a posypeme mákem. ...
víceMandlové kuličky
V misce zpracujeme oloupané strouhané mandle a ostatní přísady. Vytvoříme tužší hmotu, kterou necháme přes noc odpočinout. Tvoříme kuličky které obalujeme v kakau a necháme oschnout.
víceVinné keksy
Všechny přísady zpracujeme na těsto, které necháme hodinu odpočinout v chladu. Těsto rozválíme na plát 3 mm silný a vykrajujeme kolečka o průměru 3 cm. Přendáme na plech vyložený pečícím...
vícePerníčky-figurky
Cukr, vejce a tekutý med utřeme, přidáme mouku, umleté koření, sodu a rozpuštěné máslo. Důkladně propracujeme a těsto necháme přes noc vykynout /může kynout i několik dnů/. Vyválíme plát asi...
vícePařížské tyčinky
Mleté ořechy, 150g cukru a jeden bílek zpracujeme v tužší těsto. Bílek a 250g cukru utřeme s horkou vodou do hladké polevy. Těsto vyválíme, potřeme polevou, necháme zaschnout a krájíme nožem...
vícePstruh s mandlovými šupinkami
Vykuchané středně velké pstruhy omyjeme a uvnitř potřeme solí. V nádobě smícháme mouku, sůl, pepř a strouhanou citrónovou kůru. Pstruhy ve směsi obalíme a pečeme na rozpáleném oleji asi 7...
vícePolské medovo-mandlové řezy
Vyšleháme cukr, tekutý med, bílky a citrónovou šťávu do husté pěny, přidáme oboje mandle, na jemno nakrájenou citrónovou kůru, mouku a důkladně promícháme. Na plech vyložený pečícím papírem...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele