- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Foglarka
Foglarka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1252x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Foglarka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1252Polévka z avokáda
Dužinu nakrájíme nahrubo, vložíme do mixéru, přidáme 4 lžíce créme fraiche nebo zakysanou smetanu a zpracujeme dohladka. V kastrolu zahřejeme vývar, přimícháme zbytek créme fraiche a sůl. ...
víceSalsa z nopales
Chilli odrůdy fresno napíchneme na špíz a opečeme nad plamenem, až se na slupkách začnou tvořit puchýře. Opečené vložíme do igelitového sáčku a necháme 20 minut zapařit. Vyjmeme, odstraníme...
víceMelouny se syrovou šunkou
Oba melouny nakrájíme na 16 podélných řezů. Kůru odkrojíme a řezy střídavě narovnáme na 8 předkrmových talířů. Plátky šunky podélně rozpůlíme, lehce je srolujeme do tvaru kornoutku, takže...
víceHrachová s mlékem
Hrách předem namočíme a uvaříme doměkka. Připravíme světlou jíšku z tuku a mouky, rozředíme ji, přidáme k polévce a vaříme ještě asi 10 minut. Hotovou polévku ochutíme prolisovaným česnekem,...
víceFettuccine s lososem
V hrnci při mírné teplotě zahřejeme smetanu, máslo a nastrouhanou citronovou kůru. Snížíme teplotu a mírným varem vaříme asi 10 minut, až smetana trochu zhoustne. Těstoviny uvaříme v osolené...
víceKoláč se zmrazenými švestkami
Máslo utřeme s cukrem, přidáme žloutky a mouku s práškem do pečiva, přilijeme mléko a nakonec tuhý sníh z bílků. Vše smícháme v hladké těsto které přendáme do tukem vymazané a strouhankou...
víceBrandy alexander
Do šejkru dáme led, martell, creme de cacao hnědé, smetanu a protřepeme. Nalijeme přes sítko do vychlazené koktejlové sklenice. Nad koktejlem strouhneme muškátový oříšek.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele