- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Foglarka
Foglarka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1252x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Foglarka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1252Rajčatová rybí pomazánka s majonézou
Ryby v rajčatovém nálevu, rozmačkáme, smícháme s majonézou, nasekanou petrželí, okurkami a cibulí. Ochutíme solí a paprikou. Necháme v chladu odležet.
víceČínské omeletky se sójovou omáčkou
V rendlíku smícháme vývar, kukuřičný škrob, sójovou omáčku a cukr. Přivedeme k varu, přidáme sezamový olej, promícháme a odstavíme. Uchováme v teple. Nať jarní cibule nasekáme na jemno....
víceSex on the beach
1/3 pernodu 1/3 baileysu a 1/3 banánového likéru dáme do šejkru, krátce protřepeme a nalijeme přes sítko do sklenky na shooter.
víceKrupicová maďarská
Na polovině tuku osmahneme krupici dozlatova. Ze zbylého tuku a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme k ní papriku a zalijeme vodou. Rozšleháme, přidáme opraženou krupici, sůl a vaříme 10...
vícePan con tomate
Světlou bagetu nakrájíme na šikmé plátky, krátce jí z obou stran opečeme. Hotové kousky potřeme z jedné strany česnekem a půlkou rajčete, které k bagetě lehce přitlačíme, aby se z něho...
víceEnchiladas s vepřovým masem a zelenou omáčkou
Vepřové ramínko nakrájíme na kostky, vložíme do hrnce a zalijeme vodou, aby bylo ponořené. Přivedeme k varu a vaříme na mírném plameni 40 minut. Čili odrůdy cascabel namočíme na 30 minut do...
víceVepřový guláš v alobalu
Maso nakrájíme na menší kousky, osolíme, posypeme pepřem a paprikou, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, protlak, zakapeme olejem a dobře vše promícháme. Směs rozdělíme na čtyři porce a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele