- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Foglarka
Foglarka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1252x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Foglarka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1252Jablka v krému
Jablka oloupeme a opatrně vyndáme střed, škrabkou to jde nejlépe, do každého dáme kousek másla a marmelády. Zapékací nádobu vymažeme máslem, poklademe jablky, pocukrujeme a zapečeme. Tuhý...
víceSalát z batátů, chilli a limety
Batát oloupeme a nakrájíme na kostky 2 cm velké. Vložíme do mísy, osolíme a promícháme. Čerstvou chilli papričku (odrůdy Serano) rozřízneme, vyjmeme semena a dužinu pokrájíme na jemné proužky...
víceHruškový koláč
Těsto vyválíme do tvaru většího kola než máme formu. Dno formy i její kraje vyložíme těstem, kraje stočíme dolů, takže je zdvojíme. Oloupané hrušky zbavíme jader a nakrájíme na plátky....
víceHead in the sand
Všechny suroviny nalijeme přímo do sklenky na shooter, po vrstvách 1/4 grenadine 1/4 creme de mente 1/4 martell 1/4 tequily.
víceŠvestkový koláč
Připravíme si kvásek z trochy mléka, cukru a droždí, na teplém místě necháme vykynout. Mouku, žloutek, sůl, vlažné mléko a rozpuštěnou Heru smícháme s kváskem a vypracujeme těsto které necháme...
vícePomerančová ledová poleva
Cukr utřeme s pomerančovou šťávou na hustou polevu. Můžeme přibarvit oranžovým potravinářským barvivem. Polevu použijeme na zdobení dortů a zákusků.
víceFazolová s houbami
Houby důkladně propláchneme a namočíme na několik hodin do mléka. Předem namočené fazole uvaříme doměkka. Z tuku a mouky připravíme jíšku, rozředíme jí a přidáme k fazolím. Houby scedíme,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele