- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Foglarka
Foglarka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1252x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Foglarka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1252Pizza s hovězím masem
Na pánvi rozpálíme olej, přidáme mleté maso, hotovou rajčatovou omáčku, hrášek, kukuřici, tabasco a opékáme asi 10 minut za občasného míchání. Nandáme na připravené těsto, posypeme...
víceKlobásová pizza
Bílou klobásu vymáčkneme ze střívka a za stálého míchání ji opečeme. Vypečený tuk slijeme. Nasekaná rajčata z konzervy rozdělíme na těsto spolu s klobásou. Posypeme nastrouhaným sýrem a...
víceFlan z mušlí
Čerstvé mušle očistíme a vaříme při vysoké teplotě ve 1/4 litru vody v zakrytém hrnci 5-6 minut. S hrncem občas zatřeseme. Nerozmrazený špenát dáme do hrnce s trochou vody a dusíme 5-10 minut...
vícePaštika z uzeného lososa
Plátky lososa pokrájíme na úzké proužky, vložíme do mixéru, přidáme sýr, citrónovou šťávu, pažitku, kopr, lžičku sušeného kopru a mixujeme, až vznikne hladká hmota. Opepříme, přendáme do...
víceRostbíf s hruškami a omáčkou z Gorgonzoly
Gorgonzolu rozdrobíme, za stálého míchání povaříme ve vývaru se smetanou. Vmícháme zakysanou smetanu, osolíme, opepříme a necháme vychladnout. Poloviny dušených hrušek z konzervy necháme...
víceChuťovka ze sýra a rozinek
Rozinky přelijeme vroucí vodou a necháme je 10 minut bobtnat. V mixéru zpracujeme tvarohový sýr nebo tvaroh, ocet, cibuli, chilli koření, kari, sůl a pepř. Můžeme zředit vodou nebo mlékem,...
víceSýrová chuťovka
Česnek oloupeme a rozmačkáme, přidáme máslo, bylinkový sýr, tvaroh, vše důkladně promícháme. Osolíme, opepříme a necháme vychladit v lednici. Podáváme ve vhodné nádobě.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele