- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Foglarka
Foglarka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1252x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Foglarka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1252Francká hutná polévka
Cibuli a brambory oloupeme, celer a mrkev oškrábeme a vše nakrájíme na plátky. Pórek a květák očistíme, pórek nakrájíme na kolečka a květák rozebereme na růžičky. V tlakovém hrnci rozpustíme...
víceČínská kuřecí polévka
Kuřecí prsa bez kůže nakrájíme na 5 mm silné plátky, promícháme je se suchým sherry a necháme 10 minut marinovat. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Jarní cibulky očistíme a šikmo...
víceZeleninová polévka s nudlemi
Vývar přivedeme k varu, přidáme mušličky nebo nudličky a vaříme zvolna asi 4 minuty, až jsou těstoviny napůl uvařené. Přidáme pórek a žampióny nakrájené na plátky a rajče nakrájené na...
víceČirá zeleninová polévka
Česnek oloupeme, peržel nasekáme a spolu s pepřem a bobkovým listem zavážeme do gázy. Pórek, jen bílou část, očistíme a nakrájíme na plátky. Máslo rozehřejeme, přidáme pórek a dusíme asi 5...
víceSilná myslivecká polévka ze zvěřiny
Zvěřinu umeleme v mlýnku na maso najemno. Petrželku nasekáme rovněž najemno. Do masa vmícháme strouhanku, vejce, sůl, pepř, muškátový oříšek, tymián, majoránku a petržel. Přidáme smetanu a dle...
víceLahodná zeleninová polévka
Cibuli oloupeme, stonek celeru očistíme, mrkev oloupeme a vše nakrájíme nahrubo. Na pánvi rozpálíme olej a zeleninu na něm minutu podusíme. Přidáme vypranou červenou čočku, vývar, vodu,...
vícePolévka z kyselého zelí
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Jablko oloupeme, vyjmeme jadřinec a nakrájíme na kostičky. V hrnci rozpálíme olej a zpěníme na něm cibuli. Přidáme jablko a dusíme 3 minuty tak, aby...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele