- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Foglarka
Foglarka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1252x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Foglarka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1252Opečená vánočka
Smetanu, vejce, rum, cukr a vanilkový cukr důkladně prošleháme. Ve směsi z obou stran obalíme plátky vánočky a opečeme na rozpáleném másle. Ihned podáváme.
víceHrachová krémová
Hrách uvaříme doměkka a rozmixujeme. Osolíme a zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali žloutky. Prohřejeme, posypeme petrželkou a osmaženou houskou nakrájenou na kostičky.
víceOvocný salát s topinambury
Topinambury opláchneme a oloupeme, hlízy nastrouháme nahrubo přímo do vymačkané citrónové šťávy a promícháme. Kompotované meruňky scedíme, necháme okapat a nakrájíme na proužky. Jablka...
víceOvocný kiwi krémový pohár
Oloupeme kiwi, rozpůlíme a jednu polovinu si ponecháme na ozdobu. Zbytek nakrájíme na kousky. Rozmixujeme s cukrem na hladké pyré. Smetanu ušleháme s vanilkovou trestí na tuhou šlehačku....
víceKoláč z listového těsta s tykví a paprikovými lusky
Listové těsto vyválíme na placku o velikosti koláčové formy a přendáme ho do ní. Na oleji osmažíme na nudličky nakrájené papriky, kolečka rajčat, cibule a prolisovaný česnek. Zalijeme rajským...
víceHovězí se zelenými fazolkami
Očistíme fazolové lusky a nakrájíme je na 5 cm dlouhé kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Česnek oloupeme a nasekáme najemno. Ve větší pánvi rozpálíme dvě lžíce oleje,...
víceVídeňské spitzbuben
Mouku, cukr, nakrájené máslo, žloutky, mandle a špetku soli zpracujeme. Těsto dáme do chladu. Vyválíme plát silný cca 3 mm a tvořítkem děláme čtverečky s ozdobným krajem, klademe na plech...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele