- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- 0sonizna
0sonizna
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 358x | |
Komentáře k receptům: | 2x | |
Ohodnoceno receptů: | 322x | Zpráva pro 0sonizna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 2x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 18Basilejská srdíčka
Bílky vyšleháme ve sníh a smícháme je s griotkou, cukrem a kořením. Přidáme i strouhanou čokoládu a mleté mandle. Vypracujeme těsto, které zabalíme a dáme ztuhnout do lednice. Vyválíme ho...
víceRoláda z makových palačinek
1) Citron rozpůlíme a nastrouháme z něj kůru. Šťávu si rozdělíme na poloviny. 2) Smetanu vyšleháme s cukrem, poté postupně vmícháme mascarpone, šťávu z poloviny citronu a polovinu...
víceFrancouzský jablečný koláč s mandlemi
Mouku smícháme se solí a vychlazeným máslem (pouze 150 g másla, zbytek půjde na náplň) a prsty zpracujeme na drobenku. Poté přidáme studené mléko a vejce a vypracujeme hladké těsto, z...
vícePovidlová náplň s rumem a kořením
Hřebíček i nové koření nadrtíme na prach. Povidla smícháme s kořením a rumem. Plníme do buchet či do koláčů.
víceSmažený hermelín s brusinkovou omáčkou
Hermelíny podélně přepůlíme a obalíme v trojobalu. Osmažíme na oleji. Podáváme s hranolky a brusinkovou omáčkou, kterou připravíme tak, že svaříme brusinky s vodou, cukrem, pomerančovou...
víceBrambory pečené pomalu
Olej rozehřejeme v hrnci vhodném do trouby. Troubu předehřejeme na 190 °C. Oloupané brambory (podle velikosti vcelku nebo přepůlené) naskládáme do rozehřátého, ale ne rozpáleného oleje. ...
víceBramboráky s dýní
Brambory i dýni nastrouháme na jemno. Přidáme vejce, mouku, prolisovaný česnek, sůl, pepř, kurkumu, koriandr a nasekanou chilli papričku. Smažíme na oleji dozlatova.
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 16Brambory pečené pomalu
Olej rozehřejeme v hrnci vhodném do trouby. Troubu předehřejeme na 190 °C. Oloupané brambory (podle velikosti vcelku nebo přepůlené) naskládáme do rozehřátého, ale ne rozpáleného oleje. ...
víceTvarohová náplň do koláče s mandlemi
Všechny suroviny smícháme dohromady - pokud použijeme vanilkový lusk, tak dáme pouze semínka. A už jen plníme do buchet, koláčů...
víceFotky
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele