Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11113

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Paprikové lusky čerstvé
0,2 l Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
500 g Treska aljašská
2 ks Vaječný žloutek slepičí
8 krajíc Veka

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 323 kcal
Kilojoule 1 349kJ
8% Sacharidy 27 g
13% Tuky 10 g
14% Sodík 290 mg
52% Bílkoviny 29 g

Chlebíčky s treskou postup přípravy receptu:

1

Omytou tresku vaříme v osolené vodě asi 20 minut. Uvařenou rybu vykostíme a nakrájíme na malé kousky. Papriku omyjeme a drobně nakrájíme.

2

Ze smetany a žloutků připravíme smetanový krém, přidáme do něj rybí maso, papriku, sůl a citronovou šťávu.

3

Vše prohřejeme v páře a podáváme horké na plátcích veky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept