Recept

Tresčí filé s křenovou šlehačkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12217

Ingredience

2 ks Citrony
800 g Filé z aljašské tresky
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
50 g Křen
2 polévková lžíce Olej stolní
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Salát hlávkový
2 dl Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 368 kcal
Kilojoule 1 539kJ
3% Sacharidy 10 g
28% Tuky 21 g
10% Sodík 202 mg
68% Bílkoviny 38 g

Tresčí filé s křenovou šlehačkou postup přípravy receptu:

1

Porce filé omyjeme, potřeme olejem a grilujeme v rozehřátém grilu po obou stranách.

2

Nastrouhaný křen smícháme s ušlehanou smetanou.

3

Grilované porce filé upravíme na listy hlávkového salátu, pokapeme citronovou šťávou vymačkanou z jednoho citronu, osolíme, posypeme nasekaným koprem a petrželkou a ozdobíme dílkem citronu. Přidáme dávku křenové šlehačky.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept