Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 15461
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 kávová lžička Hořčice Dijonská
3 ks Kerblík
4 polévková lžíce Olej olivový
20 g Ovesné vločky
1 špetka Pepř černý mletý
30 g Sezam - semena
75 g Strouhanka
1 špetka Sůl
200 g Sýr sójový - Tofu
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 222 kcal
Kilojoule 928kJ
5% Sacharidy 20 g
15% Tuky 11 g
11% Sodík 230 mg
21% Bílkoviny 12 g

Frikadely z Tofu postup přípravy receptu:

1

Na suché pánvi opražíme sezamová semínka a ovesné vločky. Sušená rajčata v oleji necháme okapat, nakrájíme nadrobno. Cibuli a česnek rozsekáme také nadrobno.

2

V pánvi rozpálíme jednu lžíci oleje a česnek s cibulí na něm necháme zesklovatět.

3

Kerblík opereme, osušíme, lístky otrháme, na jemno nasekáme. Tofu osušíme a rozmačkáme vidličkou, rajčata, cibuli, česnek a Tofu, rozmixujeme, přidáme hořčici, strouhanku, sůl, pepř a vejce. Promícháme, přidáme ovesné vločky, kerblík.

4

Z hmoty vytvarujeme 8 šištiček. Smažíme ve větší pánvi na rozpáleném tuku, do zlatova.

5

Podáváme s bylinkovým tvarohem.

Poznámka

Servírujeme teplé. K pokrmu se hodí salát z rajčat a rokety.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept