Jednoduchý recept

Zapékané gnocchi s rajčaty

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 28 minut
Doba přípravy: 3 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 19118

Ingredience

500 g Bramborové noky
125 g Mozzarella
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
120 g Olivy zelené
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Pesto
500 ml Protlak rajčatový
2 polévková lžíce Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 577 kcal
Kilojoule 2 413kJ
15% Sacharidy 56 g
45% Tuky 34 g
99% Sodík 2 g
26% Bílkoviny 14 g

Zapékané gnocchi s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Rozpalte větší pánev a na trošce oleje orestujte česnek nakrájený na tenké plátky, přilijte rajčatové pyré a nechte vařit 10 minut za občasného míchání.

2

Přidejte špetku soli, pepře a pesto. Dobře promíchejte a odstavte.

3

Gnocchi uvařte podle návodu na obalu v dostatečném množství vroucí osolené vody, sceďte a přisypte k omáčce.

4

Přesypte do zapékací misky a ozdobte plátky mozzarelly, pečte ve vyhřáté troubě na 180 °C 10 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept