Recept

Vepřová panenka s tymiánem

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 24187

Ingredience

1 ks Bobkový list
200 g Klobása Chorizo
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Sádlo syrové
1 kávová lžička Sůl
2 ks Tymián čerstvý
650 g Vepřová panenka
170 ml Voda pitná
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 555 kcal
Kilojoule 2 323kJ
3% Sacharidy 10 g
49% Tuky 37 g
37% Sodík 738 mg
83% Bílkoviny 47 g

Vepřová panenka s tymiánem postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostky, vložíme do hrnce, přidáme nahrubo nakrájený česnek, snítky tymiánu a bobkový list. Osolíme, opepříme a vaříme ve 170 ml vody na mírném ohni asi 15 minut.

2

Paprikovou klobásu nakrájíme na plátky, promícháme s mletou sladkou paprikou a přidáme k masu. Jako poslední přimícháme vepřové sádlo.

3

Dusíme v odkryté nádobě, dokud se voda neodpaří.

4

Podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept