Zdravý recept

Marinované grundle

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 30445

Ingredience

6 ks Bobkový list
2 ks Cibule
1000 g Grundle
1 kávová lžička Hořčičné semínko
10 ks Nové koření celé
500 ml Ocet kvasný lihový
10 ks Pepř černý celý
2 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná
100 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 324 kcal
Kilojoule 1 357kJ
20% Sacharidy 72 g
5% Tuky 4 g
22% Sodík 439 mg
22% Bílkoviny 12 g

Marinované grundle postup přípravy receptu:

1

Rybky vykucháme, očistíme, omyjeme a dobře osolíme. Urovnáme je do kameninové nádoby a necháme 1-2 dny stát.

2

Potom grundle vyjmeme a propláchneme ve studené vodě.

3

V hrnci svaříme vodu s octem a kořením. Grundle proložíme plátky oloupané cibule, zalijeme horkým kořeněným nálevem a přidáme očištěnou, nakrájenou kořenovou zeleninu.

4

Necháme několik dní proležet v chladničce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept