Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 155 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 135 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30534

Ingredience

2 ks Bobkový list
120 g Celer - nať
180 g Cibule
1 ks Hřebíček
200 g Kuřecí drůbky
200 g Kuřecí krk
150 g Kuřecí křídla
180 g Mrkev kořen
2 g Pepř černý celý
8 g Sůl
4 g Tymián čerstvý
3 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 351 kcal
Kilojoule 1 468kJ
4% Sacharidy 13 g
167% Tuky 125 g
45% Sodík 906 mg
43% Bílkoviny 24 g

Polévka s drůbky postup přípravy receptu:

1

Všechno maso vložíme do hrnce, zalijeme 3l studené vody a uvedeme k varu.

2

Povaříme 30 minut, poté přidáme pokrájenou zeleninu, česnek, bylinky, koření, sůl a pepř.

3

Vaříme na mírném plameni 90 minut.

4

Hotový vývar servírujeme s vařenou zeleninou a drůbky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept