Jednoduchý recept

Rybí středozemní polévka

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 30835

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
450 g Filé rybí
225 g Krevety tygří - loupané
450 g Mušle slávky
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Oregano čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 špetka Rozmarýn čerstvý
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián čerstvý
4,3 dl Vývar rybí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 299 kcal
Kilojoule 1 253kJ
4% Sacharidy 14 g
9% Tuky 7 g
45% Sodík 905 mg
137% Bílkoviny 77 g

Rybí středozemní polévka postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme ve velké pánvi olivový olej a cca 3 minuty na něm smažíme nakrájenou cibuli a česnek. Přilijeme vývar a uvedeme do varu.

2

Čistou nití svážeme dohromady bobkový list a bylinky, svazek vložíme do pánve společně s mušlemi a rybou. Promícháme, zakryjeme pokličkou a povaříme 5 minut. Přidáme nakrájená rajčata, krevety a 4 minuty vaříme, aby se rybí maso provařilo.

3

Vyndáme bylinky a mušle, které se neotevřely. Dle chuti osolíme, opepříme a polévku naservírujeme do misek.

4

Každou porci ozdobíme čerstvým tymiánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept