Jednoduchý recept

Plátky masa v marinádě pečené v alobalu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 35273

Ingredience

3 ks Cibule
200 g Hovězí roštěnka níz. peč.
200 g Jehněčí maso
4 špetka Pepř černý mletý
160 g Slanina vepřová
4 špetka Sůl
200 g Vepřová kýta
Na marinádu
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
4 ks Nové koření celé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
6 ks Pepř černý celý
350 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 756 kcal
Kilojoule 3 165kJ
14% Sacharidy 52 g
60% Tuky 45 g
37% Sodík 747 mg
68% Bílkoviny 38 g

Plátky masa v marinádě pečené v alobalu postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na kolečka, slaninu na plátky.

2

Každý druh masa nakrájíme na čtyři plátky, vložíme do marinády a pod fólií necháme přes noc v chladničce.

3

Na čtyři čtverce alobalu položíme plátek vepřového masa, díl cibule, díl slaniny, plátek hovězího, opět cibuli a slaninu a navrch položíme skopový plátek (pořadí druhů masa není závazné), porci osolíme, opepříme, alobal dobře zabalíme a vše pečeme v pekáči na pečícím papíru zhruba 1 hodinu.

4

Marinádu připravíme smícháním rozdrceného česneku, hořčice, oleje, soli, piva a koření.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept