Jednoduchý recept

Tofu s houbami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 37679

Ingredience

1 ks Celer řapíkatý
2 ks Cibulka jarní
1 polévková lžíce Fazolová omáčka žlutá
60 g Fazolové lusky zelené
125 g Kukuřice
1 ks Okurka salátová
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
1 polévková lžíce Sherry brandy
425 g Shiitake houby
225 g Sýr sójový - Tofu
1 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Voda pitná
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 244 kcal
Kilojoule 1 022kJ
9% Sacharidy 33 g
12% Tuky 9 g
13% Sodík 250 mg
19% Bílkoviny 11 g

Tofu s houbami postup přípravy receptu:

1

Okurku rozkrojíme podélně a odstraníme semínka. Nakrájíme ji na kostky a dáme osolenou do cedníku, necháme 10 minut okapat, sůl opláchneme studenou vodou a osušíme.

2

Tofu nakrájíme na kostky.

3

Rostlinný olej rozpálíme ve woku, přidáme tofu, zelené fazolky, kukuřičky a celer. Osmahneme. Přidáme pokrájené jarní cibulky, houby a zázvor a minutu smažíme.

4

Přimícháme žlutou fazolovou omáčku, okurku, sójovou omáčku, sherry a 2 lžíce vody. Smažíme cca minut, aby se zelenina obalila v omáčce.

5

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept