Recept

Omáčka z červených fazolí

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 38305

Ingredience

1 ks Citrony
500 g Fazole
150 g Jogurt bílý smetanový
1 dl Olej olivový
20 g Oregano sušené
1 kávová lžička Pepř černý mletý
250 g Smetana jihočeská zakysaná15%
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 591 kcal
Kilojoule 2 473kJ
16% Sacharidy 58 g
38% Tuky 29 g
9% Sodík 171 mg
40% Bílkoviny 23 g

Omáčka z červených fazolí postup přípravy receptu:

1

Od večera ve vodě namočené fazole vaříme přibližně 50 minut, měkké scedíme a necháme vychladnout. Z uvařeného vejce vyndáme žloutek, dáme do misky, vylijeme smetanu. Vychladlé fazole, jogurt, olej, nastrouhanou citrónovou kůru posypeme oreganem, osolíme, opepříme a mixérem rozmixujeme do hladké hmoty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept