Recept

Milánská drůbeží polévka se zeleninou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 39461

Ingredience

100 g Celer bulvový
1 ks Cibule
100 g Hrášek
100 g Kapusta hlávková
2 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
6 ks Rajčata
4 polévková lžíce Rýže loupaná
2 polévková lžíce Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
1000 ml Vývar drůbeží
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 522 kcal
Kilojoule 2 183kJ
10% Sacharidy 38 g
244% Tuky 183 g
55% Sodík 1 g
20% Bílkoviny 11 g

Milánská drůbeží polévka se zeleninou postup přípravy receptu:

1

V hrnci na oleji zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme rozetřený česnek, očištěnou, nahrubo nastrouhanou mrkev s celerem a omytá, nakrájená rajčata. Vše krátce podusíme a zalijeme vývarem.

2

Přidáme očištěnou, na nudličky nakrájenou kapustu, hrášek a vsypeme propláchnutou rýži. Vše zvolna vaříme, až je zelenina úplně měkká a vsákne do sebe větší část vývaru.

3

Nakonec polévku podle chuti osolíme a opepříme.

4

Při podávání každou porci posypeme nastrouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept