Jednoduchý recept

Pizza s artyčoky a sýrem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 90 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 39699

Ingredience

125 g Artyčoky sterilované
0,5 ks Cibule červená
4 polévková lžíce Omáčka rajčatová
1 kávová lžička Pepř černý mletý
60 g Sýr Niva (Rokfór)
2 polévková lžíce Sýr Parmezán
45 g Sýr Čedar
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Tymián sušený
500 g Těsto na pizzu

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 513 kcal
Kilojoule 2 145kJ
2% Sacharidy 7 g
15% Tuky 12 g
48% Sodík 962 mg
34% Bílkoviny 19 g

Pizza s artyčoky a sýrem postup přípravy receptu:

1

Těsto na pizzu vyválíme do placky o průměru 25 cm. Položíme na vymazaný pečící plech a okraje přizvedneme, přikryjeme a necháme kynout 10 minut.

2

Rozprostřeme až k okraji rajčatovou omáčku, poklademe plísňový sýr a na něj srdíčka artyčoků a nasekanou červenou cibuli.

3

Smícháme parmezán, čedar, tymián a směsí potřeme pizzu. Zakápneme olejem z artyčoků, osolíme a opepříme. V předehřáté troubě na 200 stupňů Celsia pečeme 20 minut.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept