Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 44054

Ingredience

4 krajíc Bageta
500 g Cibule
40 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Sýr Eidam cihla 45%
1 špetka Sůl
200 ml Víno bílé
1 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 357 kcal
Kilojoule 1 493kJ
5% Sacharidy 17 g
30% Tuky 23 g
59% Sodík 1 g
30% Bílkoviny 17 g

Zapečená cibulačka postup přípravy receptu:

1

Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kroužky, lehce opečeme na másle. Přidáme 100 ml vývaru, zakryjeme poklicí a dusíme cca 30 minut. Občas podlijeme dalším vývarem, aby se nám cibulka nepřichytila.

2

K cibuli přilijeme postupně bílé víno, zbytek vývaru, ochutíme solí a pepřem dle vlastní chuti.

3

Hotovou polévku rozlijeme do misek, podáváme s bagetou, kterou opečeme na pánvi z obou stran a posypeme strouhaným sýrem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept