Jednoduchý recept

Kebab z jehněčího masa a ančoviček

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 44712

Ingredience

100 g Ančovičky konzervované
1 ks Cibule
500 g Jehněčí maso mleté
4 g Pepř černý mletý
20 g Rozmarýn čerstvý
8 g Sůl
1 stroužek Česnek
Na salát
30 g Bazalka
1 ks Cibule
20 ml Citronová šťáva
20 ml Olej olivový extra panenský
100 g Olivy černé
200 g Rajčata

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 518 kcal
Kilojoule 2 169kJ
3% Sacharidy 11 g
53% Tuky 40 g
100% Sodík 2 g
53% Bílkoviny 30 g

Kebab z jehněčího masa a ančoviček postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme mleté jehněčí, nasekané ančovičky, cibuli pokrájenou na jemno, sůl, pepř, prolisovaný česnek, rozmarýn, dobře prohněteme a vypracujeme 12 válečků, které necháme 30 minut uležet.

2

Válečky napíchujeme na špejle, grilujeme za častého otáčení přibližně 10 minut. Mezitím si uděláme salát. V míse smícháme plátky rajčat, rozpůlené olivy, kolečka cibule a bazalkové listy, zalijeme olivovým olejem a pokapeme citronovou šťávou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept