Jednoduchý recept

Teplý předkrm z telecího masa

  • Polsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 55 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 44823

Ingredience

500 g Brambory
200 g Cibule
30 g Med včelí
1 kávová lžička Sůl
600 g Telecí maso přední
3 l Voda pitná
30 g Česnek
350 g Švestky sušené

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 633 kcal
Kilojoule 2 650kJ
24% Sacharidy 85 g
14% Tuky 10 g
20% Sodík 393 mg
98% Bílkoviny 55 g

Teplý předkrm z telecího masa postup přípravy receptu:

1

Vypeckované sušené švestky namočíme na 30 minut do studené vody. Brambory oškrábeme, nakrájíme na malé kousky a necháme stranou

2

k dalšímu použití. Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme nadrobno, položíme do hrnce, omyté maso nakrájíme také na malé kousky a přidáme k cibuli do hrnce. Všechny suroviny v hrnci zalijeme studenou vodou a pod poklici vaříme přibližně 40 minut. Potom přidáme připravené brambory, scezené švestky, zase přiklopíme poklicí a vaříme do změknutí brambor, asi tak 15 minut.

3

Před dokončením vaření jídlo dochutíme solí a osladíme podle vlastní chuti medem. Sundáme ze sporáku, necháme 5 minut pod poklicí, poté porcujeme na talíře a podáváme.

Poznámka

Toto jídlo podáváme jako teplý předkrm s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept