Jednoduchý recept

Vepřová minutka na hořčici

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 46819

Ingredience

4 krajíc Chléb konzumní
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Hořčice kremžská
3 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
600 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 507 kcal
Kilojoule 2 120kJ
9% Sacharidy 34 g
33% Tuky 25 g
11% Sodík 218 mg
60% Bílkoviny 34 g

Vepřová minutka na hořčici postup přípravy receptu:

1

Vepřové plátky z kýty nebo krkovice očistíme, mírně naklepeme paličkou, z obou stran lehce posolíme a popepříme. Nakonec je z každé strany potřeme silnější vrstvou kremžské hořčice. Připravíme pánev, do ní vlijeme olej, rozpálíme. Maso potřené hořčicí položíme na pánev, z obou stran rychle opečeme.

Poznámka

Servírujeme s kolečky nakrájené syrové cibule a s chlebem, pokrájeným na krajíce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept