Recept

Švédské roštěnky na smetaně

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (22%)
ID receptu: 48732

Ingredience

1 ks Cibule
600 g Hovězí roštěnka vys. peč.
20 ml Hořčice
30 g Kapary
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 ml Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
50 g Slanina vepřová
8 g Sůl
400 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 727 kcal
Kilojoule 3 040kJ
3% Sacharidy 12 g
73% Tuky 54 g
48% Sodík 961 mg
88% Bílkoviny 50 g

Švédské roštěnky na smetaně postup přípravy receptu:

1

Roštěnky na okraji nařízneme, naklepeme, osolíme a lehce opepříme. Na velké pánvi rozpálíme trochu oleje, přidáme slaninu nakrájenou na kostičky a opečeme. Na výpeku ze slaniny osmažíme nakrájenou cibuli, na ni vložíme roštěnky a osmahneme z obou stran, aby se zatáhly. Podlijeme vodou, přidáme hořčici a kapary a zakryté dusíme, podle potřeby podléváme, dokud není maso měkké. Smetanu smícháme s moukou a vlijeme k masu. Promícháme a necháme povařit do zhoustnutí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept