Recept

Pečená kambala s restovanou zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 53489
Kategorie: Maso

Ingredience

4 ks Ciabatta
1 ks Cuketa
800 g Kambala
1 ks Lilek
50 g Máslo bylinkové
1,5 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel kudrnka
250 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek
2 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 601 kcal
Kilojoule 2 516kJ
18% Sacharidy 64 g
25% Tuky 19 g
46% Sodík 928 mg
77% Bílkoviny 43 g

Pečená kambala s restovanou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Cuketu, lilek a papriky důkladně omyjeme a očistíme, z paprik odstraníme semínka a vše nakrájíme na malé kostičky. V kastrolu rozpálíme olej a zeleninu na něm i s pokrájenou šalotkou zprudka orestujeme. Přidáme rajčata, prolisovaný česnek a najemno nasekanou petrželku. Na závěr osolíme a opepříme dle chuti.

2

Filety kambaly vložíme do mísy potřené olivovým olejem, poklademe pokrájeným bylinkovým máslem a v troubě předehřáté na 170°C pečeme cca 15 minut.

3

Ciabattu opečeme na suché pánvi, maso rozdělíme na talíře a podáváme s teplou zeleninou a ciabattou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept