Jednoduchý recept

Platýz s rajčaty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 57438

Ingredience

20 g Bazalka
25 g Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
600 g Platýz - filety
500 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
8 g Sůl
20 g Tymián čerstvý
300 ml Vývar zeleninový
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 221 kcal
Kilojoule 924kJ
4% Sacharidy 13 g
7% Tuky 5 g
71% Sodík 1 g
56% Bílkoviny 31 g

Platýz s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Filety z platýze nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Rajčata scedíme, trochu pokrájíme, česnek prolisujeme, bazalku s tymiánem posekáme na jemno.

2

V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme rybí kostky a osmahneme. Rybu vyjmeme, do oleje vložíme rajčata, česnek, bazalku, tymián, chvíli podusíme, vrátíme zpět rybu, podlijeme vývarem a dusíme do měkka.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept