Recept

Dušené kančí řízky na víně a cibuli

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (85%)
ID receptu: 58090
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
250 ml Hovězí vývar základní
600 g Kančí kýta
50 g Mouka pšeničná hladká
30 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
50 g Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
50 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 426 kcal
Kilojoule 1 782kJ
4% Sacharidy 15 g
34% Tuky 25 g
13% Sodík 264 mg
63% Bílkoviny 36 g

Dušené kančí řízky na víně a cibuli postup přípravy receptu:

1

Kančí kýtu očistíme, odblaníme, nakrájíme na řízky a naklepeme. Poté řízky osolíme, opepříme, zakapeme olejem a necháme odležet. Cibuli pokrájíme nadrobno.

2

Odleželé řízky obalíme v mouce a na sádle z obou stran smažíme. Usmažené řízky vyjmeme, ve výpeku zpěníme cibuli. Řízky do výpeku vrátíme, podlijeme vínem, vývarem a dusíme, až je maso měkké.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept