Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 170 minut
Doba přípravy: 90 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 5927

Ingredience

2 dl Hovězí vývar základní
50 g Klobása uzená
2 ks Okurky nakládané
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sůl
1 ks Vejce slepičí
800 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 464 kcal
Kilojoule 1 940kJ
1% Sacharidy 5 g
47% Tuky 35 g
113% Sodík 2 g
55% Bílkoviny 31 g

Plněná roláda postup přípravy receptu:

1

Rozkrojíme maso na široký plát a asi 200 g masa odkrojíme.

2

Plát masa naklepeme, osolíme a opepříme.

3

Odkrojené maso umeleme, ochutíme solí, pepřem, přidáme nadrobno nakrájenou okurku, vejce a klobásu. Vše promícháme a rozprostřeme stejnoměrně na plát masa, pak zavineme.

4

Roládu převážeme nití, dáme do pekáčku, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a podlijeme trochou vývaru.

5

Pečeme v předehřáté troubě.

6

Po změknutí maso vyjmeme, zaprášíme lehce moukou, kterou jsme před tím osmahli a necháme krátce povařit.

7

K příloze podáváme rýži nebo brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept