Jednoduchý recept

Jablečno-banánová přesnídávka

  • Česko
Palec nahoru
2
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 2 Jablečno-banánová přesnídávka 5 1
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (32%)
ID receptu: 59908

Ingredience

2 ks Banány
5 polévková lžíce Cukr krupice
1 balení Cukr vanilka
10 ks Jablka
1 balení Pudinkový prášek - vanilkový
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 292 kcal
Kilojoule 1 220kJ
21% Sacharidy 76 g
1% Tuky 1 g
0% Sodík 9 mg
3% Bílkoviny 2 g

Jablečno-banánová přesnídávka postup přípravy receptu:

1

Oloupaná jablka nastrouháme a spolu s oloupanými, na kolečka nakrájenými banány vložíme do hrnce. Přilijeme 250ml vody a uvedeme do varu. Vsypeme cukr, vanilkový cukr a vše povaříme 10-15 minut.

2

Pudinkový prášek rozmícháme ve 250ml vody a přilijeme do hrnce k ovoci. Vaříme 5 minut.

3

Směs nalijeme do čistých sklenic, uzavřeme a necháme vychladnout.

Komentáře a hodnocení

 
světluška
Jablečno-banánová přesnídávka
Přesnídávka byla dobrá. Dělám dětem na svačinu do školy. Můžete zkusit i s banánovým pudinkem. Někdy přidám i trochu skořice. Sklenice převracím dnem vzhůru.
 
petazaj@seznam.cz
Jablečno-banánová přesnídávka
Je to super ale mě je 9 let v březnu roku 2016 dvacátíhodruhího budu mít 10 let.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
2
Palec dolu
0
5
Ověřený recept