Jednoduchý recept

Kuře se zelenou omáčkou a rukolovým salátem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6055

Ingredience

1 ks Bazalka
2 ks Citrony
800 g Fazole bílé
2 kávová lžička Hořčice Dijonská
2 polévková lžíce Kapary sterilované
600 g Kuřecí prsa
40 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
100 g Rukola
1 špetka Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 954 kcal
Kilojoule 3 991kJ
36% Sacharidy 128 g
22% Tuky 17 g
30% Sodík 599 mg
143% Bílkoviny 81 g

Kuře se zelenou omáčkou a rukolovým salátem postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsa bez kůže potřeme olejem a opečeme na grilovací pánvi z obou stran.

2

Na omáčku promixujeme citrónovou šťávu, bylinky, kapary, česnek, hořčici a dvě lžíce oleje. Je-li třeba, přidáme trochu vody.

3

Konzervy bílých fazolí ohřejeme, slijeme a smícháme s rukolou a polovinou omáčky.

4

Maso nakrájíme a pokapeme zbylou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept