Jednoduchý recept

Pizza s rukolou a plody moře

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7583

Ingredience

16 ks Ančovička - filety
400 g Krevety tygří - loupané
200 g Mozzarella
2 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
30 g Rukola
200 g Sépie
1 hrst Sýr Parmezán
500 g Těsto na pizzu
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 943 kcal
Kilojoule 3 944kJ
2% Sacharidy 9 g
46% Tuky 34 g
66% Sodík 1 g
165% Bílkoviny 93 g

Pizza s rukolou a plody moře postup přípravy receptu:

1

Na 220 stupňů předehřejeme troubu a necháme hřát dva pečící plechy.

2

Opláchneme a osušíme krevety.

3

Rozehřejeme olej v pánvi se silným dnem. Přidáme česnek, krevety a sépiové kroužky a 3 minuty smažíme za stálého míchání, dokud krevety nezrůžoví a sépie nezprůhlední.

4

Placky těsta potřeme rajčatovým protlakem a rozložíme navrch osmažené mořské plody, ančovičky a mozzarellu.

5

Pizzy přemístíme na plechy, dáme do trouby a 12 minut pečeme, dokud sýr nezezlátne.

6

Ozdobíme rukolou a parmazánem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept