Jednoduchý recept

Španělské kuře s klobásou chorizo

  • Španělsko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
3
Dobrý recept
3 1 Španělské kuře s klobásou chorizo 5 1
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7915

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
75 g Klobása Dunajská
600 g Kuřecí stehna
50 ml Martini bianco
2 polévková lžíce Olej olivový
50 g Olivy černé
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Pomerančová kůra
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 468 kcal
Kilojoule 1 958kJ
3% Sacharidy 11 g
41% Tuky 31 g
22% Sodík 432 mg
59% Bílkoviny 33 g

Španělské kuře s klobásou chorizo postup přípravy receptu:

1

Do teflonové pánve dáme kuřecí stehna a bez oleje smažíme 8 minut dozlatova. Obracíme, poté vyndáme a dáme stranou.

2

Ve stejné pánvi na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, česnek a papriku.

3

Přidáme kuřecí maso, mletou papriku, vermut, rajčata, bobkový list a pomerančovou kůru.

4

Přivedeme směs k varu, zmírníme teplotu a dusíme 40 minut pod pokličkou, dokud není maso měkké. Občas zamícháme.

5

Přidáme klobásu a olivy a 5 minut dusíme. Osolíme, opepříme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
3
Dobrý recept