Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 9265

Ingredience

0,5 ks Citrony
2 ks Jablka
200 g Játra telecí
20 g Máslo čerstvé
40 g Olej stolní
1 špetka Sůl
2 polévková lžíce Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 508 kcal
Kilojoule 2 124kJ
9% Sacharidy 33 g
45% Tuky 34 g
10% Sodík 196 mg
37% Bílkoviny 21 g

Dušená játra s jablky postup přípravy receptu:

1

Oloupaná jablka nakrájíme na plátky, pokapeme vínem a citronovou šťávou a dusíme na másle.

2

Plátky jater zprudka opečeme na oleji, mírně osolíme a ozdobíme udušenými jablky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept