Šéfkuchař Jaroslav Sapík je vášnivým zastáncem české kuchyně a známým se stal i díky televiznímu pořadu Česko na talíři. Vařil pro prezidenty, krále i pro papeže! Tato kuchařka nabízí jeho vynikající a chutná jídla, která si tak doma můžete sami připravit.
-
Jablkovo-matjesový salát
20 minMatjesy nakrájíme na kousky. Obě cibule, jak bílou, tak červenou, nakrájíme na tenká...
-
Candát s ráčky
20 minV misce smícháme olej, sůl, pepř, hořčici a citronovou šťávu. Na talíř natrháme salát a...
-
Ve vodě očistíme fazolové lusky, na chvilinku je ponoříme do horké osolené vody,...
-
Salát z kedlubny a kopru
15 minKedlubny omyjeme a oloupeme. Potom je nakrájíme na tenčí plátky a ty ještě na nudličky....
-
Salát z ředviček
30 minPřipravíme dresink. Do misky vložíme lžíci majonézy a 2 lžíce zakysané smetany....
-
Krémový kozí sýr rozmícháme, lehce posolíme a popepříme. Vymačkáme šťávu ze 2 citronů...
-
Smetanu ke šlehání si ušleháme. Oloupanou cibuli si nakrájíme na malé kousky a...
-
Uzený jazyk si rozkrájíme na malé nudličky, kousek si ho potom necháme stranou na...
-
Pikantní salát ze špekáčků
30 minSterilovanou kapii a cibuli scedíme, lák si necháme stranou. Smícháme ho s octem,...
-
Salát ze srnčího masa
90 minSrnčí maso rozložíme na pekáč vystlaný plátky másla, osolíme, opepříme a posypeme...