- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Marsalka
Marsalka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1305x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Marsalka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1305Polentové karbanátky s chilli
Chilli papričku pokrájíme na drobné kousky. Cibulky opláchneme a nakrájíme na kolečka. Česnek oloupeme a prolisujeme. Rukolu omyjeme a necháme okapat. Koriandr nasekáme. Vodu uvedeme k varu,...
víceTelecí hruď na víně
Maso zbavíme blanek, tužších a tučných částí. Pokrájíme ho na větší kusy. Cibuli a mrkev očistíme a pokrájíme na kolečka. Maso přendáme na pánev, zalijeme vodou a uvedeme k varu, poté ihned...
víceGrilované žebírko
Maso necháme ohřát 30 minut při pokojové teplotě. Osolíme, opepříme a okořeníme. Grilujeme 5 minut z každé strany, poté ihned servírujeme.
víceMrkvový hřbet
Droždí rozdrolíme do trošky mléka. Smícháme mouku se solí, přidáme cukr, přilijeme mléko s droždím. Vmícháme máslo a zbytek mléka. Ze vzniklé směsi vypracujeme tužší těsto. Očištěnou a...
víceHořčično-koprová omáčka
Kopr omyjeme a nasekáme na drobné kousky. Všechny suroviny smícháme v misce a necháme před servírováním vychladit.
víceDijonský salát z čočky
Čočku necháme 35 minut povařit ve vroucí vodě, poté slijeme. Cibuli a pažitku pokrájíme nadrobno a smícháme s hořčicí, octem a olejem. Zálivku dochutíme solí a pepřem a vmícháme do uvařené...
vícePolévka z květáku a česneku
Česnek zabalíme do alobalu a dáme péct na 60 minut při 180 °C. Upečený česnek vyjmeme z trouby, rozbalíme, necháme vychladnout. Poté vymačkáme pečenou dužinu z jednotlivých stroužků. ...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele