- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Marsalka
Marsalka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1305x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Marsalka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1305Cotriade z bretaňských přístavů
Cibuli oloupeme a pokrájíme, poté necháme osmahnout na rozpáleném másle. Restujeme do zezlátnutí, poté přilijeme 1 l vody. Přidáme oloupané a pokrájené brambory a svazek bylin. Osolíme,...
víceRýže Istambul
Přebranou rýži zalijeme horkou vodou a necháme půl hodiny máčet, poté vodu slijeme. Rýži propláchneme studenou vodou a necháme okapat, do 100 ml vody namočíme špetku šafránu, necháme odležet. ...
víceVejce natvrdo v pikantní omáčce
Cibuli a česnek oloupeme a nahrubo nakrájíme, smícháme s trasi a 100ml oleje. Rozmixujeme na těsto. Nakonec přilijeme tamarindu. Zbytek oleje necháme rozpálit, přilijeme rozmixovanou kaši a...
víceVývar se sýrovými noky
Očistíme mrkev, petržel, celer a kedlubnu. Vše pokrájíme na drobnější nudličky. Květák rozebereme na růžičky. Máslo rozpálíme a osmahneme na něm veškerou zeleninu. Smažíme 3 minuty. Poté...
víceJehněčí pie
Z 250g mouky, 200g másla, 2 špetek soli a vejce vypracujeme těsto, které necháme 30 minut odležet v chladu. Cibuli a petržel pokrájíme. Maso nakrájíme na 2cm velké kousky. Olej necháme...
víceRýžové nudle s houbami a oříšky
Houby pokrájíme na plátky, oříšky nasekáme nahrubo stejně jako cibuli. Nudle uvaříme ve vroucí osolené vodě, poté slijeme a dáme stranou. Na rozpálené pánvi opražíme nasucho oříšky kešu....
víceKotlety v bylinkové strouhance
Maso omyjeme, osolíme, opepříme. Petržel nasekáme na jemné kousky a smícháme se strouhankou. Sýr nastrouháme. Česnek oloupeme a utřeme. Sýr s česnekem přimícháme ke strouhance. Olej rozpálíme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele