- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- čelma
čelma
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 176x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro čelma |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 176Nevařená rajčatová omáčka
Přivedeme vodu k varu, na vrcholku nařízneme rajčata do kříže a v žáruvzdorné misce je přelijeme vroucí vodou. Necháme asi 1 minutu odstát a poté vodu slijeme. Spařená rajčata oloupeme nad...
víceRouille s chillli
Ze staršího bílého chleba odstraníme kůrky. Středy chleba přelijeme vodou, necháme asi 30 vteřin nasáknout a poté nadbytečnou vodu vymačkáme. Vymačkanou tekutinu odložíme. Nahrubo rozkrájený...
víceMajonéza se zeleninou
Nejprve nadrobno nakrájíme česnek, který pak špičkou nože rozetřeme na pastu. Spolu se žloutky mixujeme, dokud se důkladně nespojí. Za stálého míchání přidáváme tenkým praménkem olivový olej,...
víceŘecký jogurt
Kus tenké bílé látky o velikosti asi 125×75 cm vložíme do hrnce, přelijeme ji vodou a přivedeme k varu. Poté látku vyjmeme a po vychladnutí důkladně vyždímáme. Látku přeložíme na polovinu a...
víceStředomořský rybí vývar
Rybí odřezky a kosti důkladně opláchneme pod studenou vodou, abychom případně odstranili zbytky krve. Vložíme je do velikého hrnce a zalijeme vodou. Přidáme špetku soli a začneme vařit. Voda...
víceKandovaná citrusová kůra
Pomeranč rozkrájíme na čtvrtky a vymačkáme z něj šťávu, kterou již nebudeme potřebovat. Každou čtvrtku ještě podélně rozpůlíme. Oddělíme dužninu od kůry a odstraníme bílou vrstvu pod kůrou,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele