- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- xenia1
xenia1
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 3193x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro xenia1 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 55x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 3193Chlupaté knedlíky - frncouchaté
Oloupané a omyté brambory nastrouháme do mísy, přidáme hrubou mouku, vejce, sůl a podmáslí a dobře vše promícháme. Do většího hrnce si dáme vařit vodu, z těsta vykrajujeme lžící knedlíky a...
vícePodkrkonošská cmunda s uzeným
Omyté brambory uvaříme ve slupce den předem, pak je scedíme. Druhý den brambory oloupeme, jemně nastrouháme, dáme do mísy. Uzené vařené maso pokrájíme na malé kostičky. Oloupaný česnek...
víceOvocná bramborová bába
Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce v 1.5 litru vody. Uvařené brambory scedíme, oloupeme, nakrájíme na plátky a dáme do mísy. Sušené švestky bez pecek a hrozinky promyjeme v sítu pod...
víceBramborová bába s jablky
Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce v 1.5 litru vody. Uvařené brambory scedíme, oloupeme a jemně nastrouháme do mísy. Přidáme k nim mléko s rozšlehanými vejci a cukrem, špetku soli a nakonec...
vícePodkrkonošský bramborník se švestkami - frucábník
Sušené švestky bez pecek omyjeme a rozkrájíme. Brambory oloupeme, omyjeme a nastrouháme do mísy. Přidáme polohrubou mouku, vejce, sůl, bílý pepř, prolisovaný česnek, drcený kmín a mléko....
vícePodkrkonošské zadělávané brambory
Den předem omyjeme brambory, uvaříme je ve slupce v osolené vodě (2 litry voda + 1 lžička sůl), pak je scedíme. Druhý den brambory oloupeme a pokrájíme na kolečka. Omytý kopr drobně pokrájíme....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele