- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- xenia1
xenia1
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 3193x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro xenia1 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 55x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 3193Krkonošské bramborové knedle s uzeným a houbami
Do vody (3 dl) namočíme sušené houby asi na 20 minut. Omyjeme brambory, dáme je do vody se solí vařit doměkka (3 litry voda + 1 lžička sůl). Mezitím připravíme do knedlíků náplň: ...
víceSekaná z Jilemnicka
Žemle pokrájíme na kostičky, dáme je do mísy a zalijeme mlékem. Uvařený uzený bůček pokrájíme nadrobno a dáme k žemlím. Ještě přidáme vejce, rozetřený česnek, drobně pokrájenou cibuli, pepř,...
víceŽemlový houbovec s uzeným
Nejdříve pokrájíme žemle na kostky. Dáme je do hrnce, zalijeme 3 dl mléka, přimícháme krupici. Uzené uvařené maso pokrájíme na kostičky. Očištěné čerstvé houby (směs) pokrájíme na plátky,...
víceHoubovec s rýží
Nejdříve si dobře promyjeme šálek rýže (2.5 dl). Dáme ji do hrnce, zalijeme 2,5 dl mléka a 2,5 dl hovězího vývaru. Přivedeme k varu, snížíme teplotu a pod pokličkou vaříme asi 13 minut....
víceBramboráky se škvarky, párky a křenem
Oloupané a omyté brambory nastrouháme na středním struhadle do mísy. Přidáme k nim utřený česnek se solí, majoránku, pepř, drcený kmín, vejce, mléko, hladkou mouku, hrubou mouku, směs dobře...
víceHarrachovské telecí řezy s hříbky
Telecí kýtu omyjeme, osušíme a přes vlákna nakrájíme 4 plátky masa o síle 1.5 cm. Do hlubší větší pánve dáme 4 lžíce oleje a maso z obou stran orestujeme doměkka a dozlatova. Vyjmeme z tuku a...
víceŠpindlerovské svíčkové medailonky
Omytou a osušenou hovězí svíčkovou pokrájíme na medailonky o síle asi 2,5 cm, které roztlačíme pěstí (nebudeme je klepat masovou paličkou), opepříme, osolíme, v hlubší pánvi zprudka na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele